Privacy Policy

Privacy Policy

Verzamelde persoonsgegevens

Er zijn twee soorten persoonsgegevens worden verzameld op de site champagne-bernard-hatte.fr :

• De ingevoerde gegevens en verzonden via formulieren
• Gegevens die door Google Analytics meet gereedschap publiek verzameld

VERANTWOORDELIJK VOOR DE BEHANDELING VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonlijke gegevens worden verzameld op de site van het bedrijf Champagne Bernard Hätte & Zoon, is gevestigd 46 Thiers Street & 1 Rue de la Petite Fontaine – 51360 VERZENAY.

DOEL VAN DE verzamelen van persoonsgegevens

Het verzamelen van persoonlijke gegevens via de verschillende formulieren op deze website is bedoeld om :

• opnieuw contact mensen die een verzoek op het contactformulier hebben geregistreerd

• Een bestelling of vraag een offerte op de site

• Laat het versturen van nieuwsbrieven door ons

Door dit formulier in en tikt de keuzevakken van adequate toestemmingsformulier, de gebruiker uitdrukkelijk overeenkomt dat persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de zakelijke relatie.

Het verzamelen van persoonlijke gegevens via Google Analytics publiek monitoring tool gebruikt op de site is bedoeld om :

• Analyseren van het gedrag van gebruikers op de site om hun publiek te meten en hun prestaties te verbeteren.
Google Analytics maakt gebruik van cookies van derden om onderscheid te maken tussen de gebruikers. Cookies zijn tekstbestanden geïnstalleerd op de terminal van Internet. Ze bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie bevatten, Alleen identifiers willekeurig gecreëerd.

Surfen op de site, de gebruiker uitdrukkelijk instemt met de persoonlijke gegevens door Google Analytics verzamelde gegevens worden verwerkt voor het doel van het analyseren van het gedrag van de gebruikers voor betere prestaties van de site.

Custody DUUR VAN PERSOONSGEGEVENS

De via de formuliergegevens worden bewaard gedurende 12 maanden na het indienen van het formulier. De cookies die worden gebruikt door Google Analytics publiek meetinstrument hebben de volgende levens :

_ga : 2 jaar
_gid : 24 uur
_gat : 1 minuut

PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS

De persoonlijke gegevens die worden verzameld en door champagne-bernard-hatte.fr website zijn alleen voor het bedrijf Champagne Bernard Hätte & Zoon en wordt alleen gebruikt als onderdeel van het verzoek legde via het formulier.

In geen geval, de persoonlijke gegevens en stuurde op de formulieren niet verzonden, verhuurd of verkocht aan derden.

PLAATS VAN bewaren van persoonsgegevens

De servers hosten van de site zijn uitsluitend gevestigd in Frankrijk, binnen de Europese Unie.

Champagne Bernard Hatte & Zoon verbindt zich ertoe de overdracht van persoonsgegevens uit te voeren naar een niet-lidstaat van de Europese Gemeenschap.

Beveiliging van persoonsgegevens

De site gehost wordt in Parijs op de servers van het bedrijf GANDI (SAS).

Alle of een gedeelte van de site is HTTPS-beveiligde modus, TLS 1.2 / RSA 2048 stukjes (SHA256withRSA). Dit is een beveiligingsprotocol gebruikt om de inhoud van uitwisselingen tussen de browser en databaseservers versleutelen.

Dit voorkomt dat de persoonlijke gegevens ingevoerd en verzonden via de formulieren zijn gemakkelijk te lezen door derden in transit.

echter, geen transmissie of opslag van persoonsgegevens is ooit volledig veilig. dienovereenkomstig, we kunnen niet zorgen voor waterdichte beveiliging van de informatie die wordt doorgegeven of opgeslagen op de hosting servers.

Delegeren aan de BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Carolle Hatte is de Afgevaardigde voor gegevensbescherming (DPD) het bedrijf Champagne Bernard Hätte & Zoon. Hij is verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van de bedrijfsvoering aan de nieuwe Europese juridische kader RGPD en samenwerken met de toezichthoudende autoriteit.

GEBRUIK VAN COOKIES

Om het gebruik van de website te vergemakkelijken, Deze website maakt gebruik van cookies, dat wil zeggen kleine porties van gegevens waarvan eerst vestigen op de harde schijf van de gebruiker zegt. Cookies stellen het bijzonder op je constant te voorkomen moet inloggen om toegang te krijgen tot persoonlijke dienstverlening door het coderen van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Over het algemeen aanvaard door gebruikers, cookies zijn aanwezig op bijna alle belangrijke bezienswaardigheden. echter, als u besluit om ze uit te schakelen in uw browser, we kunnen niet garanderen dat de goede werking van deze site.
De installatie van bepaalde cookies is onderworpen aan de toestemming van de gebruiker. ook, tijdens het bezoek van de gebruiker op de site, hij gevraagd of hij cookies die moeten toestemming krijgen voordat ze te installeren op zijn apparatuur accepteert. Cookies onderworpen aan een dergelijke toestemming worden ingediend, als de gebruiker het nastreven van zijn navigatie op een andere site of door te klikken aanvaardt OK.

WAT TE DOEN Wij gebruiken cookies ?

Merk op dat HTML5 Web Storage introduceerde de functie waarvan de aard is vergelijkbaar met die van Cookies. Wij beschouwen deze functie als een cookie in de volgende.
Cookies bevatten informatie die de website gebruikt om de communicatie te maken tussen u en uw betere browser. Cookies identificeren uw computer of apparaat in plaats van jezelf als een individuele gebruiker.
We maken gebruik van session cookies, persistent cookies, en HTML5 sessionStorage sessie cookies en HTML5 localStorage, en HTML5 sessionStorage objecten die tijdelijk van aard zijn en worden verwijderd wanneer u uw browser afsluiten. Persistent cookies zijn kleine stukjes informatie duurzame bestanden die worden opgeslagen en blijven op uw computer totdat verwijderd. Persistent cookies vervallen of worden verwijderd na een bepaalde tijd, maar ze worden vernieuwd elke keer dat u de website bezoeken. HTML5 localStorage objecten zijn permanent en blijven op uw computer totdat verwijderd.

Wij gebruiken cookies :

Om statistieken te genereren: Om het verkeer op de website te meten, met inbegrip van het aantal bezoeken aan de website, het gebied waar bezoekers, de pagina's die ze bezoeken op de website en de geschatte geografische gebied waar ze zijn.
Monitoring Website prestatie en het gebruik van onze website: Om de prestaties van de website te controleren, nos toepassingen et google analytics, en hoe u onze website gebruikt, nos toepassingen et nos Analytics.
Om authenticatie en de functionaliteit van onze website te verbeteren. Om uw ervaring op de website te optimaliseren, wat betekent het opslaan van uw gebruikersnaam en wachtwoord wanneer u terugkeert naar de website, en informatie over uw browser en voorkeuren (bv., de taal van uw keuze).
Third Party Cookies: Third party cookies worden geïnstalleerd door sites van derden en niet door onze Website. Bij een bezoek aan onze website, de volgende cookies van derden kan worden geïnstalleerd:
Des cookies Facebook, geïnstalleerd wanneer u verbinding maakt met onze website via Facebook
Google-cookies, geïnstalleerd wanneer u verbinding maakt met onze website via Google
Cookies Google AdSense, indien relevant geïnstalleerd en doelgerichte advertenties worden geplaatst op onze website. Sommige cookies kan worden geïnstalleerd als DoubleClick, dat deel uitmaakt van Google.
Des cookies Analytics, geïnstalleerd bij spoor en de prestaties van onze applicaties en maatregel gebruikerssessies elementen analyseren.
Verwijderen en / of cookies te weigeren:
De gebruiker heeft verschillende opties te verwijderen en / of cookies en andere soortgelijke technologieën of tracers af te wijzen.

INSTELLING BROWSER:

Hoewel de meeste browsers standaard zijn ingesteld en accepteer het gebruik van cookies, de gebruiker de mogelijkheid, desgewenst, ervoor kiezen om alle cookies te accepteren of systematisch te weigeren of die kiezen hij aanvaardt op basis van hun emittenten.
Het kan ook zetten hun browsers (manipulatie worden gedaan om elke terminal : tablets, smartphones, computers, enz.) te aanvaarden of voorafgaand per geval cookies te weigeren om hun installatie. Het kan ook periodiek cookies te verwijderen uit de terminal via de browser.
Voor het beheer van cookies en de keuze van de gebruiker, configureren van elke browser is anders. Het wordt beschreven in het helpmenu van de browser, waarmee de gebruiker om te weten hoe hij zijn wensen ten aanzien van cookies wijzigen. bij voorbeeld :
- Internet Explorer ™ : //support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies ;
- voor Edge : //privacy.microsoft.com/fr-fr/windows-10-microsoft-edge-and-privacy ;
- Safari ™ : //www.apple.com/legal/privacy/fr-ww/cookies/ et //www.apple.com/legal/privacy/fr-ww/ ;
- Chrome ™: //support.google.com/chrome/answer/95647?hl = nl&hlrm = a ;
- pour Firefox ™ : //support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies-preferences ;
- Opera ™ : //help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html.
De gebruiker kan ook toegang krijgen tot de gids CNIL beschikbaar op het volgende adres : //www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser
dus, de gebruiker kan zijn browser om cookies te weigeren instellen. In dit opzicht, aandacht van de gebruiker wordt gevestigd op het feit dat door het instellen van uw browser om cookies te weigeren, sommige functies, pagina's, Site gebieden mogelijk niet toegankelijk, wat het agentschap kan niet verantwoordelijk worden.

U kunt contact met hem met behulp van contactformulier of mail naar : Champagne Bernard Hatte & Son Delegate voor Data Protection - 46 Thiers Street & 1 Rue de la Petite Fontaine – 51360 VERZENAY

RECHT VAN TOEGANG, CORRECTIE of intrekking van PERSOONSGEGEVENS

Op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 6 Januari 1978 gemodificeerde, en General Europese verordening inzake gegevensbescherming 2016/679 (RGPD), heb je toegangsrechten, rectificatie en verwijdering van persoonlijke gegevens die u kunt oefenen met behulp van contactformulier of door een brief te sturen naar Bernard Champagne Hätte & Zoon, 46 Thiers Street & 1 Rue de la Petite Fontaine – 51360 VERZENAY